facebook tracking
Avdelning

Innesälj

Connect
Kundsupport och sälj - telefon

Varför välja oss?


- Vi älskar måndagar och lovar att du med kommer att göra det


- Lovar dig en energifylld arbetsplats med härliga kollegor. 


- Vi förmedlar trygghet och säkerhet och erbjuder dig de bästa villkoren i branschen, bra grundlön med provision. 


- Vi jobbar i fräscha och ljusa lokaler med fri tillgång till bland annat frukt och kaffe och på fredagar serveras det frukostbuffé 


- Du har naturligtvis möjlighet att påverka din egen arbetsmiljö och vi värderar dina önskemål


- Hos oss har du roligt på jobbet helt enkelt!


Som medarbetare hos oss arbetar du tillsammans med andra erfarna innesäljare. Du tar emot inkommande samtal i syfte att tillgodose kundens behov vad gäller säkerhet och trygghet i hemmet. Du kommer att hantera kunder som redan anmält sitt intresse för Verisures larmkoncept inom våra avdelningar: Move, C&C, Winback, Telesales, Retention Prof och Telebooking

 

Verisure anda

Tillsammans formar vi framtiden - vår egen och företagets. Att ständigt röra sig framåt skapar möjligheter för oss alla. Det gör att vi kan växa både privat och i yrkeslivet och det gör vårt arbete mycket roligare.

 

  • Växa med företaget

    Vi är övertygade om att de allra flesta människor vill förbättra och vidareutveckla sina färdigheter. I takt med att företaget och kompetensen hos medarbetarna växer finns goda möjligheter att ta ett större ansvar och gå vidare till nya uppgifter - på hemmaplan eller utomlands.

  • Träning och support

    De som kommer till oss behöver inte kunna allt från början. Vi är med hela tiden för att ge inspiration, utbildning och stöd. Vi ger våra anställda kontinuerlig utbildning vilket inkluderar coaching och ledarskapsutbildning i olika nivåer.

Jobbar du redan på Verisure?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@verisure.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor